25.05.2024.

23:43

Foto: Foto: ATA Images, Miloš Rafailović

Džet set

Severina džukački obrisala pola poruka koje je slala Dušku, dok se on pravda jahtom, a plovila nigde: Ovo je istina

Poruke koje je Informer prvi objavio, a koje su razmenjivali Duško Tošić i Severina Vučković, glavna su tema pisanja regionalne štampe. 

Nakon što se za naš medij oglasila Tošićeva supruga i majke dve ćerke, JK, svoju stranu priče otkrio je i fudbaler, te napomenuo je hrvatsku pevačicu kontaktirao s ciljem da je ugosti na novoj jahti.

Informer

 

Međutim, u prepiskama koje su uveliko viralne na svim društvenim mrežama - nigde se ne pominje luksuzno plovilo na koje se golgeter poziva.

Kada se pažnja obrati i na datume, može se primetiti da je, još uvek zakoniti, suprug "male od skandala", najpre Splićanki pisao u martu, pa zatim i u novembru, više puta, u razmacima od nekoliko dana.

Tošić je u porukama izrazio želju da upozna bivšu ženu Kebinog sina, pozivajući je na kafu i šampanjac, a u jednom od njenih odgovora akterka famoznog porno filma mu stavlja do znanja da nisu poznanici, niti prijatelji i da joj ne piše više.

Takođe, mnogi spekulišu da su neke poruke sa Severinine strane obrisane, a navode i da su u dopisivanju i te kako primetne takozvane "rupe".