Autor: Informer/K.Ć.

26.05.2024.

09:54

Foto: Informer.rs

Džet set

"Zbog toga smo strepeli"! Aleksandar Sofronijević otkrio čega se pribojavao na dan venčanja: "Mnogo puta sam pustio suzu"

Aca Sofronijević je nedavno oženio lepu Kosanu, a njih dvoje su se venčali u Hramu Svetog Save, a onda su se sa gostima uputili na gala slavlje, gde se đuskalo do jutra.

Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale svadbi, a sada je Aca otkrio čega se najviše pribojavao.

- Bilo je super. Malo smo strepeli zbog kiše i tog venčanja napolju, u šest ujutru sam saznao da će biti kiše, o svemu sam vodio računa. Ali, nadao sam se da će stati i zaista jeste, bilo je prelepo. Tamburaši su bili tu i dok smo se slikali, baš je bila dobra atmosfera, bilo je super. Taj momenat kada smo došli po mladu, bio je mnogo emotivan. Ludilo mozga, mnogo emocija – istakao je harmonikaš.

Aca nije mogao da sakrije od javnosti i da je čak i zaplakao.

- Uživao sam! Zaista smo mnogo puta pustili suzu i ona i ja. Kad sam video mog oca Radovana da je pustio suzu, koji je mnogo oštar i strog, onda je bilo mnogo lepo – priznao je Aleksandar za Grand.

Podsetimo, nakon prelepog venčanja, a onda i same svadbe, harmonikaš i njegova supruga Kosana su za najbliži krug prijatelja i porodicu organizovali i drugi dan slavlja u jednoj kafani u centru Beograda.