Autor: Informer/K.Ć.

26.05.2024.

13:39

Foto: instagram/nikolina_pisek

Džet set

"Ostala sam bez novca!" Nikolina Pišek zapala u fiansijski problem: "Dogodile su se strašne stvari"

 

Nikolina Pišek je sada na svom Instagram profilu izbacila jedan video u kome je priznala da je u finansijskim problemima, što je uticalo i na renoviranje njene vile u Zagrebu.

Kako je pevačica istakla, morala je da se prilagodi trenutnim finansijama, te njena kuhinja ne izgleda onako kako je ona želela.

- Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano - rekla je ona u videu.

- Kada vam život servira limune - napravite limunadu. Ili limoncello, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa redukovanim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspela sam nemoguće. Ovo je delić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih delova svakog domaćinstva. Njeno veličanstvo - kuhinja - napisala je Nikolina uz snimak.

Osim priče koju je podelila, Nikolila je otkrila da se u kuhinji snalazi veoma dobro, te je porodici scremila ćufte i pire od krompira.