26.05.2024.

12:53

Foto: Tanja Andric/Aleksandar Jovanovic Cile

Džet set

"Pokušavam da izbegnem razvod po tužbi": Duško Tošić prvi put o razlazu sa Karleušom

Nakon što je Informer ekskluzivno objavio fudbalerovu prepisku sa Severinom, ovaj popularni par ponovo se našao u žiži javnosti, a fudbaler je ispričao da sa suprugom preko advokata pokušava da se dogovori oko sporazumnog razvoda.

Informer

 

- Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - ispričao je Duško Tošić za Kurir.

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša oštro je kritikovala Severinu Vučković zbog njenih sramnih izjava o srpskom narodu i lažnom genocidu u Srebrenici, nakon čega je hrvatska pevačica poslala neprimerenu poruku našoj muzičkoj zvezdi, uz koju joj je dostavila i privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim, suprugom, Duškom Tošićem, očigledno želeći da je isprovocira.

Informer

 

Jelena i Duško u braku su već 16 godina, a pre dve godine javnost je šokirala informacija da se razvode. Njih dvoje i dalje žive zajedno, ali kako nam je pevačica nedavno otkrila, sve je drugačije.

- Ljudi su u šoku kad kažem da smo mi u braku! Svi su mislili da smo se mi razveli, ali eto nismo. Svi misle da ne živimo zajedno, a evo živimo, situacija je očajna jako dugo. Meni je žao zbog toga jer ja smatram da Duško i ja nikada, makar i ne znam šta da se desi, ne smemo i ne treba da budemo neko ko se gleda preko bilo kakvog nišana. Moja Divna i moj tata su se razveli kad sam imala 7-8 godina, oni su do njene smrti imali divan odnos, to je ona prava stvar - ispričala je JK jednom prilikom.