Autor: Informer.rs

26.05.2024.

13:17

Foto: facebook/ataimages/printscreen

Džet set

Duško Tošić i Severina postali predmet sprdnje! Korisnici društvenih mreža ih urnišu: "Ne kulira ona njega, nego..."

Privatna prepiska između Duška Tošića i Severine Vučković je brzo postala viralna na društvenim mrežama i izazvala haos, ali su njih dvoje, jednim delom postali i predmet sprdnje.

Glavna tema na društvenoj mreži "X" su upravo oni. Tviteraši nisu mogli, a da ne zaobiđu ovu, njima prezanimljivu, temu.

"Ne znam šta je bizarnije - to što je Severina odbila Duška Tošića ili što je on hteo da mu peva na novoj jahti".

Naravno, njihova prepiska nije mogla da prođe ni bez šaljivih objava sa videima i ilustracijama.

- Ne kulira ga nego glumi nedodirljivu. kad nekoga kuliraš ne odgovaraš mu apsolutno nikako, posebno ne postavljaš pitanje "Kako?" - piše u jednom tvitu.

Podsetimo, u privatnoj raspravi Severina je želela da povredi Jelenu Karleušu, te joj je poslala prepiske sa njenim mužem, što je on kasnije i priznao. Duško je rekao kako je želeo samo da mu Seve peva na novoj jahti.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz "WhatsApp" grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta - naveo je Duško za Kurir.

Nakon što je Informer došao u posed prepiske i objavio je, Jelena Karleuša se oglasila za naš portal i poručila da nju Duško Tošić više nikako ne zanima i ništa vezano za njega.