26.05.2024.

14:37

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Nikolina Pišek se javila iz Hitne, pa pecnula svekra: "Sve je ok! Deda Miša ne mora da se veseli"

Poznata voditeljka uznemirila je svoje pratioce kada je na svom Instagram profilu objavila snimak iz Hitne pomoći i napisala "Malo, onako vikendom".

Međutim, Nikolina je obrazložila da nema razloga za tzabrinutost.

Informer

 

- Sve pet. Deda Miša ne mora da se veseli. Dečja hitna. Sve je ok - kratko je rekla za Blic.

Pišekova nije propustila ni ovu priliku da pecne svog bivšeg svekra Mišu Grofa, aludirajući da bi se radovao da je ona završila u bolnici.

Informer

 

To nimalo ne čudi s obzirom da su njih dvoje u sukobu još od smrti njenog supruga, a Mišinog sina, Vidoja Ristovića. Zbog neraščišćenih porodičnih odnosa završili su i na sudu, a Nikolina je nedavno saopštila da je da je sudskim putem dobila rešenje kojim joj se odobrava da uđe u stan na Vračaru, gde je nekada živela sa suprugom.

Informer

 

To međutim, nije bilo moguće, jer kako tvrdi Nikolina, poznati antikvar to nije dozvolio.

- Najviše bih voleo da Nikolina dođe u Beograd. Nije je bilo ni juče, ni prekjuče, ni danas... Zgrada u kojoj je očekujete je moja cela. Voleo bih da dođe da vidim Unu Sofiju. Ništa od toga što ona priča u medijima nije tačno. Ona je uzela kuću u Zagrebu od hiljadu i šesto kvadrata. To je kuća mojih roditelja. Ja bih joj dao i stan, šta mene to interesuje - ispričao je Miša nedavno za Informer.