26.05.2024.

16:28

Foto: Foto: Privatna arhiva

Džet set

Udaje se Dragana Mitar! Pojavili se svi detalji gala svadbe, bivša zadrugarka spremna za brak, ali i za bebu!

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' i nekadašnja članica grupe "Models", Dragana Mitar, nedavno se vratila iz Dubaija u kojem je boravila sa svojim izabranikom čiji identitet nikada u potpunosti nije želela da otkrije. Na njenom storiju na društvenoj mreži Instagramu osvanula je fotografija na kojoj je vidimo sa napupelim stomačićem, dok je njen partner ljubi u isti.

Informer

 

Pronele su se glasine da je Dragana u drugom stanju, što je ona tada demantovala, a sada su se u javnosti pojavili navodi da bivša zadrugarka planira da se drugi put uda, te da sa svojim izabranikom planira gala svadbu, a pripreme su u toku. Pored toga, par radi i na bebi.

Informer

 

- Dragana i njen dečko su potpuno ludi jedno za drugim. Posle mnogo vremena je srećna i ispunjena u svakom smislu. Planiraju svadbu i porodicu na jesen, a već su počele i pripreme. Traže salu, a ona je počela da gleda venčanice. Rade i na bebi, njen sin Jovan silno želi brata ili sestru... Dragana je uverena da je našla konačno srodnu dušu i sigurna je da je to - to - otkriva dobro obavešteni izvor za Pink.rs.