26.05.2024.

17:58

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"Nije mi bilo dobro!" Prva izjava Lune Đogani nakon Markovog privođenja, jutjuberka progovorila i o razvodu od Miljkovića

Luna Đogani i Marko Miljković upoznali su se u rijaliti šou programu "Zadruga", a u braku su dobili dve ćerke, Miju i Lanu.

Marko je nedavno ušao u žestok sukob sa komšijama zbog čega je priveden, a Luna do sada nije davala nikakve izjave povodom ovog incidenta.

Međutim, sada je rešila da kaže kako se u tom trenutku osećala, kao i da prokomentariše glasine da se njih dvoje razvode.

Informer

 

- Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Ja se nisam oglašavala tada, neću puno da pričam o tome ni sada. Ostajem dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala...nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako - rekla je ona, pa progovorila i o novinskim natpisima da će se razvesti:

Informer

 

- Naravno da ne, naslovi da smo stavili tačku na naš odnos su netačni, to apsolutno nije istina. Sve je u najboljem redu među nama i to je to. Ja kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro - rekla je ona u emisiji "Premijera - vikend specijal", pa dodala:

Informer

 

- Kada dobiješ decu najbitnija su ti deca. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Ja se borim za takve stvari i sada i uvek ću. Njihov osmeh je moja najveća pobeda - zaključila je Luna.