26.05.2024.

20:11

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nije me se plašila kada je trebalo" Sandru Afriku je dečko prevario sa koleginicom, a evo kako bi reagovala da je sretne!

Pevačica Sandra Afrika bila je u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a nedavno je otkrila da je u njegovom stanu zatekla jednu koleginicu koja joj je vrata otvorila u donjem vešu!

Na novom albumu je pesmu "Drugarice, spavajte sa njim" posvetila upravo toj pevačici, a sada je otkrila da li je od nje ikada dobila izvinjenje.

Informer

 

- Nije me kontaktirala, mudro ćuti. Kada bismo se srele rekla bih joj "Ćao", to je skroz korektno i okej. Pružila bih joj ruku i rekla: "Drugarice, slobodno, spavajte sa njim". Nema razloga mene niko da se plaši, ni one, ni on. Nisu se plašile kada je trebalo da se plaše, a kamoli sad. Stavljena je tačka na taj odnos i to je to - rekla je Sandra za "Blic".

Podsetimo, Sandra je nedavno u emisiji "Amidži šou" otkrila detalje raskida sa Volkovim.

Informer

 

- Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne toliko ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, pozvonila, a dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrata, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene - rekla je ona tada.