27.05.2024.

21:57

Foto: ATAIMAGES/Zoran Sinko

Džet set

Surova dominacija! Karleuša poput savršenstva kod Marića: Brutalnim stajlingom poslala moćnu poruku!

Večeras je voditelj Milomir Marić u emisiji "Ćirilica" ugostio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića, glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića, kao i pop zvezdu Jelenu Karleušu.

Informer

 

Karleuša važi za modnu ikonu čiji je stil inspiracija mnogim svetski poznatim imenima. Jelena uvek "ubode" pravu kombinaciju, a tako je bilo i večeras!

Jelena se ovaj put opredelila za svedenu belu haljinu do kolena koja je savršeno naglasila njenu besprekornu figuru.

Informer

 

Kombinaciju je upotpunila "šanel" biserima, salonkama "kristijan lobutan" od 800 evra, i belom "ermes" mini keli tašnicom od 25.000 evra.

Pored toga, na ruci je imala sat i narukvicu brenda "kartje" od 35.000 evra, odnosno 12.800 evra. 

Kada se sve sabere, za večerašnje gostovanje u "Ćirilici" pop diva je izdvojila neverovatnih 77.000 evra!

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Karleuša i njen suprug Duško Tošić danas su se našli u jeku skandala nakon što su objavljene njegove prepiske sa pevačicom Severinom Vučković u kojima je fudbaler nevešto pokušao da zavede Hrvaticu.

Jelena i Duško su poveli rat putem Instagrama u kojem je sportista svojoj još uvek zakonitoj supruzi uputio niz niskih udaraca i zapretio iznošenjem u javnost detalja iz zajedničkog života. 

Karleuša je večeras obukla u belo, što simbolizuje nevinost, a mnogi su ubeđeni da je ovim gestom poslala Dušku i hejterima jasnu poruku!