28.05.2024.

11:36

Foto: Printscreen

Džet set

Karleuša se oglasila o emisiji koju je cela Srbija gledala: Ovo je poruka pop dive (FOTO)

Gosti emisije "Ćirilica", Milomira Marića, juče, 27. maja, bili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, glavni urednik najčitanijeg dnevnog lista Informer, Dragan J. Vučićević, crnogorski političar Milan Knežević i najveća muzička zvezda u regionu, Jelena Karleuša.

Ovim povodom, sada se oglasila i JK, koja je putem društvene mreže Instagram izrazila zadovoljstvo što je imala priliku da sa uvaženom gospodom govori o svim aktuelnostima.

Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju i za samo nekoliko minuta prikupila desetine hiljada lajkova, a u opisu objave dodala je:

- Sinoć, sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom policije i potpredsednikom Vlade Srbije, Ivicom Dačićem i po mom mišljenju, budućim predsednikom Crne Gore, gospodinon Milanom Kneževićem, u emisiji “Ćirilica” kod genijalnog Milomira Marića. Iako nisam političar, samo žena hrabrog i pravičnog stava koja je zbog toga napadana, govorila sam o temama koje su od istorijskog značaja za moju zemlju i čitav Balkan. Kao neko čiji se glas daleko čuje i ko uživa popularnost širom regiona ali i sveta, uputila sam jasnu podršku mojoj zemlji i narodu u ovim teškim vremenima, kao i želju za pomirenjem i dobrim odnosima sa svim narodima Balkana i sveta.