28.05.2024.

12:02

Foto: Instagram Severina/Instagram Karleusastar

Džet set

(VIDEO) Ovako je izgledao susret Karleuše i Severine: Pop diva je ovim potezom obrisala patos Hrvaticom!

Odnos Jelene Karleuše i Severine Vučković ponovo je u centru pažnje!

Najveća muzička zvezda brutalno je osudila Hrvaticino pljuvanje Srba i Srbije, nakon čega joj je Vučkovićeva poslala sramnu poruku, uz niz prepiski koje je razmenila sa Jeleninim suprugom, Duškom Tošićem. 

O njihovom sukobu, Jelena Karleuša opširnije je govorila sinoć u emisiji "Ćirilica", kada je otkrila da je jednom prilikom prošla pored porno pevačice, ali da je nije prepoznala, što je sada i dokazala snimkom iz 2016. godine, kada su obe bile gošće na koncertu Saše Matića. 

"Mala od skandala" je tada, prolazeći holom Beogradske arene, žurnim hodom prošla pored Severine, dok je Splićanka pozdravljala one koji izlaze na scenu.

Podsetimo, Jelena Karleuša je sinoć, 27. maja, u emisiji Milomira Marića, sa uvaženim gostima govorila o brojnim aktuelnosti, pa se dotakla i ovih dana gorućeg sukoba.

- Iskreno, rekli su mi da sam jednom prošla pored Severine, ali nisam je prepoznala. Uživo i na slici to nije ista priča. Ona je tabloidna. Napala me je jer sam joj napisala da su joj muž i dete Srbi - rekla je Jelena Karleuša.