28.05.2024.

15:34

Foto: Društvene mreže

Džet set

Tamara Milutinović pravi gala svadbu! Pevačica samo na dekoraciju potrošila 20.000 evra

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić planiraju veliku proslavu povodom krštenja naslednice Emili i svog crkvenog venčanja na koju će pozvati 420 ljudi.

Informer

 

Oni su rešili da pozovu sve drage ljude, da prisustvuju njihovom radosnom danu, a među zvanicama će biti i na desetine kolega srpske pevačice, priča izvor blizak paru.

- Iako je u svakodnevnim obavezama oko ćerkice, svi znaju kako je imati malu bebu u kući, Tamara je već nedeljama posvećena i organizaciji proslave povodom krštenja naslednice, kao i njenog i Darkovog crkvenog venčanja. Suprug joj je dao odrešene ruke što se tiče organizacije i detalja i rekao joj je da apsolutno ne štedi, tako da će sve zaista biti savršeno. Na sve to, snimila je i novu pesmu i spot kojim će uskoro obradovati publiku i imati "kambek" - kaže izvor.

Informer

 

Kako izvor otkriva, samo za prostor i dekoraciju vlasnica hita "Hajde da zažmurimo" i fudbaler daće ukupno oko 50.000 evra, jer će samo ukrašavanje prostora koštati vrtoglavih 20.000. Tamara će imati dve venčanice, jednu za crkvu, a drugu za restoran. Krštenje i venčanje organizuju u četvrtak 6. juna, kako bi Tamarine kolege koje obično rade vikendom, mogle da prisustvuju.