28.05.2024.

18:17

Foto: Ataimages/Instagram karleusastar

Džet set

Medijski rat se nastavlja? Severina ne prestaje da provocira Duška Tošića, Vučkovićeva zakuvala novi haos na mrežama

Pevačica Severina Vučković našla se u centru skandala kada je Informer ekskluzivno objavio njene prepiske sa fudbalerom i suprugom pop zvezde Jelene Karleuše, Duškom Tošićem.

Već danima ceo region bruji o njegovom bezuspešnom pokušaju da je zavede, a Severina ne prestaje da provocira.

Informer

 

Naime, Vučkovićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila video ispod kojeg su se ređali komentari, a ona je u odgovorima koristila iste rečenice iz dopisivanja sa Tošićem.

Informer

Printscreen/severina

 

- Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. - samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:

- Radim li mu rođendan? Ne. Pevam - da. Ali ne znamo se… Kako? - pisala je Severina u komentarima.

Informer

 

Podsetimo, Duško Tošić je rekao da je kontaktirao Severinu kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Vučkovićevu da im zapeva na zabavi.

Informer

 

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to je razlog mog kontakta - rekao je Tošić za Kurir.

Podsetimo, prepiska bivšeg fudbalera i hrvatske pevačice Severine već danima je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama, u našem regionu.

Informer

 

Suprug pop dive Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvezdi koja mu je, prema onome što se videlo u prepiskama, na iste odgovarala.

- Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? - glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila:

- Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati - uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: "Okej!"