29.05.2024.

09:53

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"Ni u Crnu Goru neću ići - nema tih para!" Anu Nikolić bi da zabrane u BiH zbog skaradne Rezolucije - ona poručila: Nisu odštampali taj novac!

Ana Nikolić jedna je od onih koje su se javno usprotivile donošenju Rezolucije o Srebrenici. Pevačica se nakog toga zbog svojih, kranje ispravnih i patriotskih, stavova našla na udaru dela javnosti, a bilo je i napisa da bi joj trebalo zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu. 

Ovim povodom, Nikolićeva se danas, 29. maja, oglasila putem društvene mreže Instagram, gde je, najpre, objavila jedan od skaradnih naslova kojim se zagovara njen embargo u BiH, a zatim se u svom stilu obratila javnosti:

- Još nisam definisala menadžment... ali, ako se ja pitam... ni u Crnu Goru neću ići - iz principa! Ne možete vi da odlučujete o tome... jer, za razliku od velike većine "civila" i "estradnih privrednika", ja imam svoj stav. Nisu odštampali te pare zbog kojih bi ćutala na ovakve nepravde - poručila je Ana Nikolić.

Podsetimo, pored Ane Nikolić, jedna od onih koje su se napiširoko bavile temom Rezolucije jeste i Jelena Karleuša. Ona je čak ušla i u "rat" sa Crnogorcima, zbog čega joj je Instagram nalog bio suspendovan nekoliko dana.