29.05.2024.

14:38

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Tanja Andric

Džet set

Ova stvar spaja Jelenu Karleušu i Cecu Ražnatović: Vode ljutu bitku decenijama, ali su po ovom pitanju iste

Goran Ratković Rale zvanično je potvrdio da je u vezi sa Anom Nikolić, a osim o novoj romansi, poznati kompozitor progovorio je i o ostalim estradnjacima.

Tom prilikom, on je kritikovao mlade pevače, ali je i istakao da je sa velikim zvezdama, poput Jelene Karleuše i Cece Ražntović, mnogo lakše raditi.

- Što se tiče pevača, što je veća zvezda, to je lakše raditi s njima. I Ceca i Jelena, s njima je jako jednostavno raditi. Oni dođi, otpevaju, imaju poverenje u tebe, a sa mladima je jako teško. 2012. godine mi je bilo teže kada sam se vratio, nego kada sam počinjao karijeru - počeo je Rale svoje izlaganje za Kurir:

Informer

 

- U doba korone želeo sam da odustanem od muzike. Niko me tada od pevača nije kontaktirao. Godinu dana. Ceca me samo jednom zvala i pitala me: "Šta radiš?" Sa Marinom Tucaković sam se svako jutro čuo. Nisam im zamerio, ali mi je bilo teško što ne radim.

Podsetimo, kompozitor koji stoji iza brojnih hitova domaće muzika, Goran Ratković Rale, uplovio je u romansu sa Anom Nikolić.

- Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome - priznao je kompozitor.

Informer

 

S obzirom na to da oboje važne za temperamentne osobe, Ratković je objasnio kako izgleda njihov odnos.

- Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liče. Ana i ja se svađamo svaki dan. Ceo dan bude sve kako treba, i onda se uveče sve to sruši i sutra od početka. To je kao Skadar na Bojani. Bilo bi dobro da ubacite kamere u taj prostor gde živimo pa da vidite kna šta to liči - ispričao je Rale.