Autor: Informer/G.T./A.S.

29.05.2024.

19:07

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Bio bi ponosan da je živ!" Trudna Marija sa knedlom u grlu govorila o pokojnom Džeju: "Moj otac je sve ovo zaslužio!" (VIDEO)

Danas je u jednom prestoničkom lokalu organizovana promocija benda "Džej trubute bend", koji je nastao u čast pokojnoj Džeja Ramadanovskog. Pored toga, premijerno je pušten spot, ali i pesma "Za kraj" u Džejovoj verziji, te i strofa koja je do sada bila neobjavljena i ne nalazi se u verziji koju je otpevala Ceca Ražnatović za potrebe filma "Nedelja".

Inicijato celog ovog projekta bio je suprug pokojne Marine Tucaković, Aleksandar Radulović Futa. Džejova ćerka, Marija, istakla je da je oduševljena onim što je uradio Futa, jer kako kaže, njen otac je to zaslužio. 

Informer

 

- Podržali smo ideju gospodina Fute koji je kao što svi znaju, gradio karijeru mog oca. Mislim da je ovo najmanje što smo mogli da učinimo u ovom trenutku i da prihvatimo ovu ideju kao porodica. Mislim da je sve ovo moj otac zaslužio i mislim da bi bio ponosan da je živ - izjavila je ona. 

Pevačeca naslednica je dodala i da joj se mnogo sviđa izvedba pesme "Za kraj". 

Informer

 

- Ovo su spotovi koji su već viđeni, ali prvi put čujem pesmu u tatinoj izvedbi i jako mi se dopada - istakla je Džejova naslednica. 

Za kraj, ona je ispričala da bi nakon što se porodi, volela da se priključi bendu.

Informer

 

- Kada se oporavim od trudnoće nadam se da ću i ja moći da budem deo tog benda. Svakako im dajem podršku i mislim da je to pravi pogodak i mislim da je publika ostala željna tate i njegovih nastupa i da će kroz ovaj bend i dalje živeti on i njegove pesme - rekla je Marija na kraju.