30.05.2024.

08:04

Foto: ATA Images

Džet set

"Bolje da prodajem sise nego obraz!" Milica Dabović rešila da zapuši usta kritičarima: "Pretplata je 15 dolara, ne milion"

Bivša kapitenka reprezentacije Srbije u košarci prošla je kroz težak period boreći se da kao samohrana majka obezbedi svom detetu sve što je potrebno za normalno odrastanje. Kada je odlučila da svoje intimne fotografije prodaje na popularnoj internet stranici za odrasle, mnogi su bili iznenađeni i šokirani njenom odlukom. A prozivke na njen račun ne jenjavaju, pa je Milica rešila da odgovori svima i to na društvenoj mreži Tviter. 

Informer

 

- Ne znam čemu potreba za prozivanjem, moje vreme je prošlo...I bolje da prodajem sise i polovne stvari nego obraz kao pola Srbije! Da ne pričam da je 15 dolara preplata nije milion a i ovo moje nikog ne boli!!! - napisala je bivša košarkašica.

Mnogi korisnici ove društvene mreže pružili su joj podršku ističući da niko nikome nema prava da morališe i da ona svojim poslom nikoga ne ugrožava. Posavetovali su je da živi kako želi i da se ne obazire na zlurade komentare, naročito na društvenim mrežama.

Milica nikada nije krila da od zarade na "Onli fans" lepo živi i da se toga ne stidi.

- Dopada mi se kako izgledam u 42. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću pozirati obučena od glave do pete. Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike! - rekla je Dabovićeva ranije za Informer.