30.05.2024.

08:36

Foto: Foto: Printscreen

Džet set

Poznat datum finala "Elite"! U pripremi velika iznenađenja: Brže je nego što ste mislili

Svakako najgledaniji format na domaćim televizijma, "Elita 7", startovao je drugog septembra prošle godine, a ko će odneti pobedu ove duge i za učesnike nimalo lake borbe videćemo početkom sedmog meseca.

- Veliko finale "Elite" nosi brojna iznenađenja. Produkcija već uveliko priprema detalje koji će oduševiti i učesnike, ali i gledaoce. Dvorište Bele kuće biće obeleženo simbolima ovog rijalitija, a učesnike očekuje širok asortiman posluženja - rekao je izvor za Alo, pa dodao:

Informer

 

Finale je planirano za 2. jul, te je takmičarima ostalo još svega četiri nedelje da se pokažu u najboljem svetlu - zaključio je izvor za gorenavedeni list.

Osim što svi a nestrpljenjem čekaju da saznaju ko će biti učesnik osme sezone "Elite 7", , verni fanovi rijalitija sada imaju povod za slavlje jer je Veliki šef najavio da će od septembra emitovati i "Farmu 8".

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.

Tagovi: