30.05.2024.

14:16

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Zdravko Čolić danas slavi rođendan! I da hoćete, ne biste pogodili koliko puni godina - i dalje je glavni baja na estradi

Najveća muška regionalna muzička zvezda, Zdravko Čolić, danas proslavlja rođendan! 

Čuveni pevač puni 73 godine, u šta bi zbog njegove energije, ali i vitalnosti malo ko poverovao.

Kao što je opšte poznato, Čola je na sceni pet decenija, ali svoj privatni život uspeva da sačuva daleko od očiju javnosti. Sa suprugom Aleksandrom u braku je 20 godina i imaju dve ćerke, Unu i Laru. Venčali su se na 1. maj, a kako je jednom prilikom muzičar pričao, gotovo svi su mislili da je u pitanju skrivena kamera, jer su krenuli na tradicionalni uranak. 

Informer

 

Zdravko nikada nije voleo da eksponira porodicu, a o razlozima je svojevremeno i govorio.

- Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanje samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pevali, nikad nisi mogao videti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to volela, ali nikada joj to nije bilo važno - izjavio je Zdravko Čolić za Gloriju. 

Tagovi: