30.05.2024.

15:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Kada bih mu rekla da nemam para, on bi..." Snežana Đurišić obznanila surovu istinu o Saši Popoviću, a na ovu koleginicu je baš "slaba"

Snežana Đurišić jedna je od najcenjenijih pevačica narodne muzike, a sada je progovorila na brojne teme.

Najpre, ova talentovana dama se osvrnula na odnose na estradi, te tom prilikom istakla da je na jednu stariju koleginicu i te kako "slaba".

- Lepa Lukić je meni bila uzor i na nju sam "slaba". Šta god ona želi, ja samo pristanem.

Informer

 

Kako je rekla u razgovoru za Blic, Saša Popović je osoba na koju može da računa uvek i ko je uvek spreman da pritekne u pomoć.

- Saša je neko ko kada bih mu rekla da mi treba stan i da nemam para, on bi reko “izvoli”. On ima dobro srce i svakome je pomogao ko god je to želeo i tražio.

Informer

 

Na pitanje da li bi pazarila nekretninu poput kuće ili stana na obali mora, odgovara:

- Kada kupite kuću na moru, onda imate puno prijatelja. Šalu na stranu, lepo je imati puno prijatelja. Ja sam neko ko voli da putuje i ode negde gde nisam bila. Kada imate kuću na određenom mestu onda vas to vezuje samo za to mesto.

Đurišićeva je odgovorila i na pitanje šta joj je bilo najteže na putu ka uspehu.

Informer

 

- To je teško pitanje za mene, jer sam ja počela kao devojčica da pevam. Imala sam roditelje iza sebe i meni zaista ništa nije bilo teško. Kasnije, kada je došla porodica, e onda je to sve trebalo stići. To je bilo teško jer zahteva odsustvo - iskrena je Đurišićeva, koja smatra da je recept za uspeh puno sreće:

Sve bih uradila isto kao na početku. Kada je nešto previše teško sačuvati i kada je nešto dobro i dozirano, onda to traje. To je samo sreća. Niko nije posebno pametan da zna kako to treba tačno nego jednostavno to tako ide. Iz kuće ponesete ono što ste poneli i to je to. Kada je moja karijera u pitanju, nemam ni zamerku ni primedbu.