Autor: Informer/A.S.

30.05.2024.

17:39

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Vičem na nju, ali ništa ne pomaže": Rale iskreno o odnosu sa Anom Nikolić, zbog ovoga se stalno svađaju

Ana Nikolić već par meseci uživa u ljubavi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, koji je sada prvi put progovorio o odnosu sa pevačicom. 

Kako je ispričao, oni se privatno odlično slažu, dok sa druge strane, problemi se javljaju na poslovnom planu. Do sukoba među njima dolazi zbog toga jer Ana ne želi da peva, što Raleta izuzetno nervira. 

Informer

 

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - priča Rale, pa otkriva kakva je Ana za saradnju:

Informer

 

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pričam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je izmedju nas zaista ljubav - izjavio je on. 

Informer

 

Kompozitor se na kraju osvrnuo na svoje prijateljstvo, ali i saradnju sa pokojnom Marinom Tucaković.

- Marina Tucaković mi nedostaje svakog dana. Svakog jutra pomislim na nju. Marina je bila velika, teško da će iko moći da je nasledi. Dešavalo se da napiše neke pesme, a ja sam u fazonu: "Marina, nemoj da me zaje*avaš, šta je bre ovo?". Ona samo kaže: "Maco, samo ti mene slušaj". Kada je napisala "Zmaja" za Indiru, ja sam joj rekao: "Kakvi su bre ovo zmajevi, šta je ovo?" Ona se samo smejala, na kraju je pesma je postala veliki hit - rekao je Rale u emisiji "Moj Dan Blic Dan".