Autor: Informer/K.Ć.

30.05.2024.

18:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Dom Snežane Savić zavijen u crno! Glumica zanemela od bola: "To me je potpuno slomilo"

Snežana Savić je neko ko svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti, te sve lepe, ali i one manje lepe trenutke deli samo sa najbližima. Tako je i sada bilo. Majka poznate glumice se upokojila u februaru ove godine, a sada je tek Snežana rešila da otvori dušu javnosti i ispriča detaljnije o tragediji koja ju je snašla.

- Majka mi je preminula osmog februara i to me je potpuno slomilo, iako je ona doživela duboku starost, zakoračila je u 91. godinu, ali bez obzira na godine, to je jedan nenadoknadiv gubitak. Apsolutno, majka je jedna, gubici svojih stvoritelja, roditelja, mislim da je to mnogo teško - istakla je Snežana, pa dodala da je svesna da život mora da se nastavi.

Informer

 

- Rad mi donosi snagu. Uvek me rad posebno nekako inspiriše, hodam lakše kroz ove godine u kojima sam, čak i kroz ovaj gubitak koji sam imala, da nekako zalečim svoje rane, ako mogu - rekla je za UNA televiziju Snežana, koja je ranije ispričala da joj je majka uvek bila vetar u leđa.

- Otac, strog i patrijarhalan, smatrao je da njegova ćerka treba da se bavi nekim zanimanjem koje bi trebalo da ima veći respekt u društvu i koje će da obezbedi bolju egzistenciju. Nije bilo nekog burnog reagovanja, ali da su bili srećni zbog toga, nisu - rekla je Snežana.