Autor: Informer/K.Ć./A.S.

30.05.2024.

21:31

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Prvo Milijevo pojavljivanje nakon medijske ilegale! Zbog ovoga je nestao iz javnosti (VIDEO)

Članovi "Generacije Zed" večeras su organizovali proslavu povodom njihovog prvog albuma. 

Na pomenutom dođajaju su se pojavili kako članovi "Genercije Zed", tako i mnogobrojne ličnosti iz javnog života. Među gostima našao se i reper Marko Milivojev, poznatiji kao Mili

Informer

 

On je sve prisutne iznenadio svojim stajlingom. Iako je javnost navikla da ga viđa u opuštenim izdanjima, Mili je sada na sebi imao elegantno odelo. Kako je ispričao, on voli da menja stilove, što je večeras i pokazao. 

- Ja radim sve po osećaju i volim da menjam, stilove, ne volim da sam na jednom mestu, tako da, prija mi uvek promena. Nadam se samo da je ova promena na bolje. Ja sam na ljubavnom planu uvek super, tako da je moguće da je promena i zbog toga. Ne volim da ekspiniram svoj ljubavni život - rekao je reper. 

Informer

 

Mili nije bio dugo prisutan u javnosti, a sada je otkrio i zbog čega. 

- Zbog nekih privatnih problema i osećao sam se tako. Nisam želeo da budem u javnosti ako nemam novo šta da predstavim. Ne volim da se ljudi bez razloga pojavljuju u medijima. Moguće da je došlo i prezasićenja, malo sam radio i na sebi i mislim da sam sada mnogo bolji - rekao je Mili. 

Informer

 

Reper je za kraj priznao da nije upućen u to zbog čega Vojaž nije na albumu. 

- Nisam znao da Vojaž nije na albumu, nisam upućen. Ne znam šta bih rekao, verovatno je nešto njihovo, ne bih da se mešam - izjavio je on za kraj.