31.05.2024.

12:55

Foto: Društvene mreže

Džet set

Gudelj ne štedi na svojoj izabranici! Evo koliko koštaju haljine koje je Anastasija nosila na crkvenom i građanskom venčanju!

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj tajno su se venčali pre nekoliko dana u porodičnoj vili na Dedinju.

Informer

 

Ceremoniji građanskog venčanja su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak.

Anastasija je zablistala u haljini od krem satena koji je odabrala za ovaj trenutak, dok se Nemanja opredelio za opuštenu varijantu. Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste cena haljine koju je mlada pevačica nosila na svom venčanju.

Crkveno venčanje Anastasije i Nemanje odigralo se 14.jula prošle godine!

Iako su svi mislili da je na Anastasiji mnogo skuplji komad, satenska haljina u kojoj je Cecina ćerka blistala košta 390 evra, što je u poređenju sa modnim komadom koji je nosila na ckrvenom venčanju velika razlika.

Anastasija se i tada odlučila da ne nosi klasičnu venčanicu, već dugu belu asimetričnu haljinu na jedno rame, pomalo drapiranu i u stilu grčke boginje, a zadnji deo haljine s karnerima je poput šlepa dopirao do poda.

Informer

 

U pitanju je komad brenda Lanvin, a može se naći u prodaji po ceni od 2780 funti, odnosno 3255 evra, i uklopila ju je s belim sandalama s visokom štiklom.