31.05.2024.

12:41

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Borba za milione! Evo šta sve poseduju Dragana i Toni i koliko vredi njihova imovina!

Niko nije ni slutio da će doći do podele imovine između Dragane i Tonija, a da imaju šta da podele imaju.

Od dvorca, do zgrade, pa i skupocenih automobila. Sve je krenulo pre više od dve decenije. Tada nepoznat javnosti Toni Bijelić u Beču je stvarao imperiju.

Informer

 

Toni je imao veliku ljubav prema automobilima, pa je upravo to pretvorio u posao koji mu je doneo bogatstvo u kom danas uživa.

Kada je uplovio u vezu sa Draganom Mirković, a kasnije i brak postao je poznat javnosti.

Oni su zajedničnim snagama u Beču izgradili imperiju.

Toni Bijelić je vlasnik nekoliko firmi u industriji automobilizma. Uspeo je, čak, da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile minimalne vrednosti 70 hiljada evra. Većinu brendova koje poseduje ovaj čovek su zapravo poznati širom Srbije, pa i dijaspore.

Predmet podele najpre će, navodno, biti dvorac Ebenfurt koji su zakupili na 100 godina i koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na više od 50 miliona evra.

Informer

 

U zajedničku imovinu koja je stečena tokom braka navodno spada i televizija DM sat, kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi.

Pored toga Dragana i Toni poseduju skopoceni vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pet miliona evra.

Pre više od 10 godina, bračni par je kupio je i fabriku automobila, koja je i dalje u njihovom vlasništvu.

Prema pisanju domaćih medija vrednost Tonijeve i Draganine celokupne imovine procenjuje se na više od 100 miliona evra.

Informer

 

Toni Bijelić nakon što se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković, kupio je nekretninu u blizini Opatije koja poseduje ogromno dvorište, veliki bazen, fontanu. Vila ima četiri sprata, nekoliko terasa sa stolcima i stolicama opremljenih za uživanje. Nekretnina ima dva ulaza, jedan iz garaže, kao i drugi sa zadnje strane dvorišta koje je ogromno - piše Blic.