31.05.2024.

16:16

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Kuća će biti još veća nego ova u Beogradu"! Marta Savić za Informer o vili na Avali: Selimo se, radovi su u toku!

Pevači Marta Savić i Mile Kitić uživaju u skladnom braku od 1988. godine, a za 36 godina stekli su pravo bogatstvo od kojeg su kupili nekretnine.

Informer

 

Međutim, iako im novca ne manjka, par je odlučio da se preseli iz velelepne vile na Lekinom brdu u novu vilu na Avali.

Mile je nedavno rekao da je odlučio da "pobegne" iz Beograda, jer mu nedostaje privatnost, a sada je Marta otkrila kako je došlo do toga da se presele baš na ovu planinu.

Informer

 

- Pre 20 godina smo kupili zemlju na Avali. Bili smo dugo na sudu sa čovekom od koga smo je kupili, jer on nije imao završene papire. Jedno 15 godina samo se sudili sa njim i na kraju smo dobili spor - rekla je Marta za Informer, a zatim nastavila:

- Podigli smo kuću, a posle korone smo odlučili da to krenemo da sređujemo i da se tamo preselimo. Ne znam tačno koja je površina zemljišta u pitanju, ne razumem se u to, ali je dovoljno velika da imamo lepo dvorište. I dvorište i kuća će biti lepši i veći nego ovo što sad imamo u gradu. Nije to vikendica, pravimo nešto gde želimo da živimo, planiramo da se preselimo skroz. Imaćemo i bazen i sve što nam treba. Valjda to zaslužujemo - kazala je Savićeva.

Informer

 

Poznato je da Marta i Mile imaju luksuzne nekretnine koje su predivno uređene i spolja i iznutra, a na pitanje da li će i ova kuća biti isto toliko raskošna, pevačica je odgovorila:

- Šta je luksuz? Luksuz je možda i nešto što nam ne treba, ali svako ugađa sebi koliko može i kada može. Sve je na kraju stvar ukusa. Imam komšinicu koja ima identičan stan kao ja, ali kada uđete u njen stan vidite njen "personaliti" tu, kad uđete u moj vidite moj "personaliti" i to tako ide.

Informer

 

Savićeva kaže da u novoj vili zemljište želi da iskoristi ne samo za bazen i baštu, već namerava da zasadi i neko povrće i voće za ličnu upotrebu.

- Radovi su i dalje u toku, a ako već imam toliku zemlju, gledaću da napravim da imam od svega po malo.