Autor: Informer/K.Ć.

31.05.2024.

18:59

Foto: Tanjug/društvene mreže

Džet set

Bivši bubnjar "Ju grupe" grca u suzama, ne može da dođe sebi: "On je preminuo zbog mene"

Kuća u kojoj je živeo Slobodan Jurišić Jura nije imala ni struje, a ni vode, ali se kolo sreće okrenulo. On je upoznao ljubav svog života, koja ga je izbavila iz bede, a kako je on rekao, kupila mu je i automobil.

- Sada živim mnogo bolje, kod žene u dvesta kvadrata. Kupila mi je i automobil - rekao je on pa potom iznenadio izjavom o pokojnom kolegi:

- Potresla me je mnogo smrt Tonija Montana. Umro zbog mene, kada je video kako živim. To kad sam saznao, plakao sam ceo dan - rekao je on u izjavi za Kurir.

Informer

 

Podsetimo, stara i oronula kuća u Perlezu je bila puna vlage, bubnjar je spavao na propalom kauču, a u sobi je bio i "smederevac" koji nije bio u funkciji. Na kući su bili porazbijani prozori, a kako je Slobodan tada rekao, utehu u svemu je našao u alkoholu.

- Kad popijem alkohol, onda sam super. Sada sam malo popio, tri pelinkovca. Tetku, koju najviše volim, zbog toga nerviram, i kažem joj da ću prestati kad bude bolje. Ne može da mi pomogne ona kod finansija, ima smešnu penziju, jadna. Međutim, ima drugih koji mi pomažu, sada su počeli da uplaćuju, nadam se da će biti okej - rekao je tad uplakani Slobodan.