Autor: Informer/A.S.

31.05.2024.

19:41

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Sin Zlate Petrović "upao" na apsolventsko veče! Sa drugom pobegao od obezbeđenja, pa se hvalio na mrežama (VIDEO)

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića objavio je na svom Tiktok profilu snimak u kom je pokazao kako su drug i on ušli na apsolvento veče na koje nisu bili pozvani. 

Informer

 

Naime, mladi Jovan i njegov prijatelj su najpre otišli da isprate zajedničkog druga i njegovu sestru na apsolventsko, a na putu do kuće odlučili su da im se pridruže. 

- Vraćamo se sa apsolventske večeri, idemo da se presvučemo i upadamo. Jer, ako legnemo i znamo da nismo probali da uđemo, mi ćemo se nervirati - rekao je Jovan dok se snimao u kolima sa drugom. 

Kako je dalje pričao Pejić, na ulazu je bilo obezbeđenje, a da bi pobegli od njih, oni su stali da se slikaju sa studentima, sa kojima su kasnije i ušli u salu gde se održavala proslava.

- Kada smo došli ispred videli smo neke studente koji su se slikali, pa smo stali da se slikamo da njima, jer je ispored bilo obezbeđenje - rekao je on. 

U pomenutom sninku su se dalje nizali kadrovi sa proslave. Iz priloženog možemo videti da Jovana i druga obezbeđenje nije izbacilo napolje, pa su tako ostali do kraja.