01.06.2024.

09:28

Foto: Foto: Miloš Rafailović, Pedja Milosavljević

Džet set

Odluka je na Bijeliću! Pojavili se novi detalji brakorazvodne parnice Dragane i Tonija!

Pevaica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić su nakon 24 godine rešili da stave tačku na brak i trenutno su u procesu razvoda.

Informer

 

Kako su juče pisali domaći mediji, Mirkovićeva je navodno i tužila još uvek zakonitog supruga, zahtevajući polovinu zajedničke imovine, a sada su se pojavili novi detalji njihove brakorazvodne parnice.

Naime, kako se navodi, Dragana je otvorena za svaki vid dogovora, te želi da se na lep način razvede od Bijelića, za šta još uvek nije kasno.

Informer

 

- Dragana je Toniju još prvog dana uručila zahtev za razvod braka i dalje prepustila posao advokatima, koji bi trebalo da se dogovore i reše slučaj. Postoji zakonski rok u kom advokat i Toni treba da se dogovore i saopšte Dragani da li hoće da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podeli imovine - rekao je izvor i dodao:

- Toni i njegov advokat, koliko ja znam, do danas nisu odgovorili Dragani, ali taj rok još uvek nije istekao, tako da imaju još vremena da donesu odluku kako će se sve završiti. Što se Dragane tiče, ona je od samog početka bila sa svaki dogovor, kao što je i poznato javnosti.

Podsetimo, imovina Dragane i Tonija vredi više od 100 miliona, a šta su sve stekli u braku možete pročitati OVDE.