01.06.2024.

15:42

Foto: Informer

Džet set

Potpuno nova osoba! Sanja Grujić pokazala usne nakon vađenja biopolimera, evo kako sada izgleda! (VIDEO)

Bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić nedavno je na svom Instagram profilu obavestila pratioce da je izvadila biopolimer, te smanjila usne.

Informer

 

Sanja je duže vreme bila nezadovoljna njihovim izgledom, a sada, kada su konci izvađeni i kada se otok skoro u potpunosti povukao, Grujićeva se pojavila u emisiji i ponosno predstavila svoj novi izgled.

- Savetujem svim devojkama da nikada ne rade na svom telu nešto što je trajno. Ako žele promenu, neka to bude neki polutrajan tretman, nešto neinvazivno. Neće imati posledice i problem kakav sam sama sebi napravila. Bila sam mlada i luda, pa sam uradila biopolimer i to u količini koja uopšte nije bila prikladna mom licu. Ljudi su mislili da sam ja to popravljala više puta, međutim, meni je iz prvog puta ispalo tako ogromno, iako to nije bila moja želja. Sreća u nesreći, zapala sam u ruke dobrog doktora koji je to sredio - istakla je Sanja i dodala:

- Sad sam prezadovoljna, kad se pogledam u ogledalo kao da vidim drugu osobu. Gornja usna mi je još pod otokom, to nije tako brz oporavak, još će splasnuti i usne će dobiti pravi oblik - navela je bivša zadrugarka.