Autor: Informer/A.S.

02.06.2024.

07:02

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Ana Sević priznala da joj je prvi brak bio proba! Pevačica ispričala šta sve radi sa sadašnjim suprugom kako bi im ljubav što duže potrajala

Pevačica Ana Sević uživa u skladnom braku sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem, a pre njega je bila udata za kolegu, Darka Lazića

Ana se gostujući u jednoj emisiji našalila da joj je prvi brak bio proba, a da u drugom zna šta treba da radi. Kako je dalje istakla, njen suprug i ona imaju svoje rituale koji im pomažu da im brak što duže opstane. 

Informer

 

- Žena od prvog dana, kao i muškarac, moraju da razmišljaju o tome... Ne smeju da izgube sebe nikako! Nažalost, više je takvih slučajeva nego onih drugih. To je nešto o čemu se razmilja od samog početka, posle kada dođu takvi problemi, kasno je! Moraš imati rituale za vas, bez obzira na decu. Mi se baš tako ponašamo - izjavila je ona. 

Informer

 

Ona je potom otkrila i šta to radi sa suprugom.

- Putujemo, pošaljemo decu na selo, odvojimo vreme za nas! Imamo ručak zajednički i to je mnogo važno. Mislim da sve može da se ishendluje. Ne sme žena ni fizički da se zapusti, to je jako bitan faktor u tom odnosu - rekla je Ana u emisiji "Magazinu In".

Tagovi: