02.06.2024.

12:16

Foto: Tanja Andric/zoran sinko

Džet set

(FOTO/VIDEO) Jelena Karleuša obavila svoju građansku dužnost! Pop diva izašla na izbore u zanosnoj kombinaciji, svi su gledali u ovaj detalj

Pop diva, Jelena Karleuša, obavila je svoju građansku dužnost i izašla na izbore tačno u 12 časova. Pevačica je, kao i uvek, glasala na biračkom mestu broj 33 i 34, u "Školi za dizajn" na Dedinju.

Jelena se pojavila u zanosnoj kombinaciji, te je sve prisutne ostavila bez daha. Na sebi je nosila nesvakidašnju haljinu, kakvu do sada još niko nije "prošetao".

Informer

 

Naime, pevačica se pojavila u elegantnoj haljini bele boje na kojoj se nalazi detalj koji najbolje opisuje njenu ljubav prema Srbiji.

Haljina koju je nosila imala je šlep koji je sa unutrašnje strane u boji zastave Republike Srbije, a diva je čitav stajling upotpunila belim šeširom i belim "Balensijaga" cipelama sa visokom štiklom.

Karleušu smo svi navikli da viđamo u savršenim kombinacijama, a ona je i ovoga puta očarala sve prisutne svojom pojavom.

Informer

 

Jelena je, inače, poznata po tome da svaki put na izbore izađe u prigodnoj i nadasve damskoj kombinaciji, te i da svojim stajlingom poručuje koliko je ovaj događaj važan za budućnost naše zemlje.

Pevačica se svaki put obuče u stilu svetskih zvezda, a njene modne kombinacije su dostojne i svake prve dame.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod: