02.06.2024.

12:44

Foto: Tanja Andric

Džet set

Karleuša prvi put o Dušku Tošiću nakon skandala sa Severinom! Pop diva imala samo jedan komentar: "Neka bude da sam ja..."

Pevačica Jelena Karleuša, obavila je svoju građansku dužnost i tačno u 12 časova izašla na glasanje, na biračkom mestu broj 33-34 u "Školi za dizajn" koja se nalazi na Dedinju.

Jelena se pojavila u zanosnoj kombinaciji, a svi prisutni su bili oduševljeni njenim stajlingom koji se sastojao od dugačke bele haljine sa šlepom u bojama zastave Republike Srbije.

Informer

 

Kompletan izgled upotpunila je belim šeširom i belim "Balensijaga" cipelama sa visokom štiklom.

Nakon što je izašla sa biračkog mesta, Karleuša je okupljenim novinarima strpljivo odgovarala na pitanja i ovom prilikom je, između ostalog, prokomentarisala i izjave njenog supruga, Duška Tošića, za medije.

Informer

 

- Ne znam šta je Duško tačno rekao, on ne bira novinare kojima daje izjave i ja više stvarno ne znam šta da kažem na tu temu, neka bude da sam ja ostala bez teksta. Ja protiv oca moje dece, naravno, nikada u životu neću reći nijednu ružnu reč, naprotiv, ostajem pri tome da bih i dalje na desetoricu skočila za njega, šta god on rekao i šta god on uradio - rekla je Jelena.

Podsećamo, javnost je nedavno uzdrmala afera u kojoj su glavni akteri upravo Jelenin suprug Duško i hrvatska pevačica Severina Naime, nakon što je Jelena odbrusila Severini na temu lažnog genocida u Srebrenici, hrvatica je, u želji da povredi srpsku pop pevačicu, Karleuši poslala prepisku, koju je Informer prvi objavio, sa njenim suprugom, bivšim fudbalerom, Duškom Tošićem.