02.06.2024.

16:53

Foto: Tanja Andric

Džet set

Zorica i Kemiš glasali na izborima: Brunclikova otmenija nego ikada - sva u tufnama, a na glavi premoćan detalj (FOTO/VIDEO)

Na glasanje u sklopu izbora koji se danas održavaju u prestonici Srbije izašli su i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Slavni estradni par došao je na biračko mesto u Krnjači nešto posle 16 časova, a pred okupljenim pripadnicima sedme sile zablistali su elegantno odeveni.

- Glasanje je odgovornost. Razmišljaš o svojoj i o budućnosti svoje dece, o zemlji u kakvoj treba da živiš.. i... praviš razliku - započela je Brunclikova svoje obraćanje, pa otkrila šta misli o onima koji ne ispunjavaju svoju građansku dužnost da glasaju:

Informer

 

- Na prošlom glasanju sam rekla da treba da se uvede obaveza da svi moramo da izađemo. Stavite makar i prazan listić, ali ste glasali. U Švajcarskoj, na primer, glasaju mejlom. Bitno je da se čovek izjasni. Posle njih, najviše mrzim one koji misle da svojim glasom ne menjaju ništa.

Naposletku, pevačica je istakla šta bi promenila u Srbiji.

- Vratila bih autoritet prosvetnim radnicima. Imam đake u kući, srednjoškolce, osnovce i brucoše... Prva i osnovna stvar je imati autoritet u životu. Poražavajuće je ovo što se dešava, ovo izmicanje stolice profesorima... Ima i roditelja koji napadnu nastavnike... Zabranila bih mobilni i vratila uniforme. Zašto? Zato što smo u uniformama svi isti. Ja sam dete iz siromašne porodice... Pa, ja ne bih imala šta da nosim, nosila bih svaki dan jedno isto, da nije bilo baš tih uniforma. Svi smo bili isti, a isticali smo se znanjem - zaključila je Zorica Brunclik.