02.06.2024.

17:17

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ona je bila komandant parade": Futa rekao koliko mu supruga fali, pa otkrio sve o Marininim tekstovima koje je pronašao nakon njene smrti

Aleksandar Futa Radulović i Marina Tucaković par decenija su uživali u skladnom braku, u kom su dobili i dva sina, Milana i Miloša. Njih dvoje važili su za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi, i kako su se i zavetovali na samom početku braka, bili su zajedno sve dok ih smrt nije rastavila, tačnije, sve do Marinine smrti.

Iako je prošlo skoro tri godine otkad nje nema, Futa i danas ne može da se pomiri sa tom činjenicom da nje nema.

Informer

 

Radulović je nedavno predstavio svoj novi projekat "Džej Tribjite bend'', muzički sastav koji će izvoditi pesme pokojnog Džeja Ramadanovskog, a tom prilikom se prisetio pokojne supruge, te je otkrio okliko mu ona nedostaje.

- Nedostaje mi... naravno da mi nedostaje! I ovako i u tom stvaralačkom smislu! Ona je bila komandant parade za tekstove... Ja nisam imao potrebu da tada učestvujem u tome. Sada sam počeo i time da se bavim, da ulazim u tu sferu, i tu ona fali. Tada se nisam mešao. Ja ne bih ni radio da ne osećam potrebu da treba da radim i stvaram i dalje - rekao je Futa.

- Radiću nešto i za Cecu, probaćemo pa ćemo videti... Sada osećam potrebu da radim sa onima sa kojima nikada nisam sarađivao, ali polako.

Futa je progovorio i o Marinininim tekstovima koje je pronašao nakon njene smrti:

- Ima još možda dve tri pesme koje su kompletne, koje čekaju pravog interpretatora, ostalo su neki delovi. Sada ne želim ja da to nekom dajem da dorađuje, ali videćemo kako će biti i šta će biti - zaključio je Futa.