Autor: Informer/A.S.

02.06.2024.

18:51

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Nisam ga ni prepoznala!" Lepa Lukić o susretu sa Bokijem 13: "Izgleda odlično, može sada da bude maneken!"

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 početkom aprila izašao je izatvora u kome je proveo četiri i po godine.

Informer

 

Bojan se našao na slobodi nakon što je presuda ukinuta odlukom Apelacionog suda u Skoplju, a po izlasku iz zatvora ponovo se aktivirao na društvenim mrežama. 

Među njegovim objavama našla se i slika sa pevačicom Lepom Lukić, koja je došla u Skoplje da ga poseti. 

- Moja draga, najdraža Lepa u poseti Skoplju. Moram da vam kažem da je Lepa bila jedna od retkih koja mi je dosledno i bez prestanka pružala podršku i ljubav dok sam bio u zatvoru i bolnici, zvala roditelje i pružala mi nezaboravnu pažnju kao pravi prijatelj u najtežim trenucima! Nemam više šta da joj kažem, samo jedno veliko hvala Lepa, da si živa i zdrava - napisao je on tada na svom Instagram profilu. 

Lepa je sada gostujući u jednoj emisiji sumirala utiske nakon susreta sa Bokijem 13. 

Informer

 

- Boki me je pozvao da pevam i sredio mi jedan nastup i tada smo se videli. On je odlično... Smršao je čovek 30 kilograma. Ja njega baš volim... Poštovala sam ga uvek. Baš je duhovit. Družimo se već 15 godina. Ne žali se uopšte. Ja nisam želela da ga ispitujem. Izgleda mi odlično. Može da bude maneken sada, nisam ga ni prepoznala. Pojavio se s leđa i samo me zagrlio i poljubio me - ispričala je Lepa Lukić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".