03.06.2024.

08:12

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Duže od mene su na estradi, a boje me se" Barbara Bobak o komentarima sujetnih kolega: Slobodno pokušajte da me sabotirate

Folkerka Barbara Bobak je za veoma kratko vreme stekla status jedne od najtraženijih pevačica na estradi, a zbog toga je, između ostalog, osetila i sujetu kolega na svojoj koži.

Između ostalog, više njih je izrazilo nezadovoljstvo zbog toga što je Barbara uradila kaver njihovih pesama, ali pevačicu ne dotiču mišljenja onih koji je ne vole.

Informer

 

- Osetila sam da me neke ne "mirišu", ali, dobro, šta da radiš... Ne može svako da te voli. Najjače od svega je to što se to uglavnom dešava sa onima koji su duže od mene na estradi. Ipak, to mi na neki način i prija. U fazonu sam: "Pa, ti se mene bojiš!" - rekla je Barbara u emisiji "In3gantno" i dodala:

Informer

 

- Ja nemam problem sa tim. Nisam kao oni koji govore: "Jao, kolege su sujetne, sabotiraju me!". Slobodno pokušajte, ali ja tu postojim.

Podsetimo, Barbara Bobak stekla je veliku popularnost poslednjih godina kada se proslavila pevajući obrade poznatih hitova, ali i nakon veze sa pevačem Darkom Lazićem, nakon čega je nastavila da gradi uspešnu pevačku karijeru.