03.06.2024.

10:31

Foto: profimedia

Džet set

Naša predstavnica na "Evroviziji" ne liči na sebe: Prepolovila se, smuvala MMA borca, pa samo seksi fotke objavljuje

Mirna Radulović pobednica je šou programa "Prvi glas Srbije, a predstavljala je našu zemlju i na "Evroviziji", zajedno sa svojim koleginicama Sarom Jovanović i Nevenom Božović.

Po povratku sa festivala, pevačica se potpuno povukla iz javnosti, a sada, sudeći po objavama na društvenim mrežama, izgleda potpuno drugačije.

Informer

 

Radulovićeva je, naime, nastavila samostalno da se bavi muzikom, nastupa po Beogradu i Srbiji sa svojim bendom, a osim toga, u vezi je sa MMA borcem i slike sa njim redovno objavljuje na svom profilu na Instagramu.

Podsetimo, Radulovićeva je nakon takmičenja podnela tužbu protiv produkcije "Prvog glasa Srbije" zbog toga što je smatrala da je ugovorom koji je potpisala sa produkcijom oštećena, odnosno da nije dobila adekvatnu medijsku promociju i album.

- Nadala sam se da ću dobiti nagradu koju sam osvojila trudom. Više od dve godine slušam obećanja da ću dobiti nagradu, da će biti turneja i nastupa. Na sve moguće načine smo pokušali da dobijemo ono što nam pripada. Gotovo dve godine nisam radila, jer sam se trudila da ispoštujem svaku stavku u ugovoru - rekla je ranije Mirna, prenosi Blic.