03.06.2024.

14:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Takvi su bili svi muškarci koje sam volela": Ukoliko želite da smuvate Rušku Jakić - ovo je recept

Ruška Jakić deo je javnog života decenijama unazad, a zahvaljujući TikToku i novije generacije upoznate su sa njenim mudrostima.

- Klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam... Svi kažu da imam jaku šminku, pa ja sam jaka žena i moram da imam jaku šminku. Zamislite mene sa nekom paž frizurom, slabom šminkom... To ne ide! - rekla je Ruška, pa načela temu o muškarcima.

Informer

 

- Ja sam zahtevna osoba, ali sam laka za održavanje. Čovek koji mene može da privuče je onaj koji je inteligentan, šarmantan, duhovit. Ne mora da bude mnogo lep, bogat... Takvi su bili svi muškarci koje sam volela - istakla je voditeljka u ''Premijera Vikend Specijalu''. 

Naposletku, čuvena Ruška otkrila je da je nakon svih nedaća koje su je sustigle, odlučila da nastavi da kroz život ide podignute glave.

Informer

 

Sve što ti se u životu događa je poruka. U jednoj godini mi se svašta dogodilo. Umrli su mi roditelji, ćerka mi je otišla van zemlje, uginuo mi je pas, otišla sam sa Pinka. Ja sam tada sela, skuvala kafu i odlučila: "Ili ću sedeti i patiti ili ću nastaviti dalje" - zaključila je Ruška Jakić.

Tagovi: