03.06.2024.

12:02

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

"Rekli su da će sve biti u redu, lagali su me": Nikolina Pišek o selidbi u novu vilu, voditeljka otkrila da ima nove probleme

Voditeljka Nikolina Pišek je nakon smrti supruga Vidoja Ristovića upala velike finansijske probleme. Vila u koju je trebalo da se preseli sa mužem i ćerkama je bila oglašena za prodaju jer Nikolina nije imala novac za isplatu kredita koji su za nju podigli, ali je na kraju ipak uspela da se "isčupa" iz problema, te završi započete radove radove.

Informer

 

Na svom Instagram profilu obaveštavala je pratioce o svakom koraku renoviranja i opremanja luksuzne nekretnine u Zagrebu, a sada, kada se useljenje odložilo, priznala je da nije očekivala da će sve teći toliko sporo.

- Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne verujte nikome ko vam kaže da su selidba i preuređenje bauk. Ali znate šta? Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, nameštam, živim u prostoru koji polako osećam i rađaju mi se nove ideje i vizije. I dobila sam par slatkih projekata uređenja enterijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome ulepšam život. I znate još šta? Obožavam lepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u savremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji - napisala je Nikolina u opisu videa koji možete pogledati ispod.