03.06.2024.

18:46

Foto: ATA Images/ Printscreen/Youtube/Marija Šerifović

Džet set

Mustafa iz Zenice prevario Mariju Šerifović!? Njegova stanodavka tvrdi da je ulični pevač sve obmanuo - iznela šok detalje! (VIDEO)

Teška životna priča Mustafe Hrustića, uličnog pevača iz Zenice nikog nije ostavila ravnodušnim, pa je prošlog leta o njegovoj teškoj sudbini brujao ceo Balkan. Mustafa je sa sedam godina ostao bez roditelja, i tada je počeo da peva i bori se za život. Iako su mu mnogi predviđali odličnu karijeru i uspeh, nažalost, završio je u šatoru pod mostom, na zeničkoj petlji.

Informer

 

- Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi, neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom i mašnu - napisala je Marija Šerifović tada na društvenim mrežama.

Ubrzo je našla i Mustafu i ispunila ono što je obećala. Našla mu je posao na gradskim bazenima, platila mu kiriju za stan u periodu od godinu dana, ali i tri obroka dnevno u obližnjem restoranu.

Informer

 

Međutim, priča je sada dobila sasvim drugačiji obrt. Pročulo se da je Mustafa izbačen iz stana za koji mu je Marija platila stanarinu, a vlasnica stana tvrdi da je Hrustić prevarant, piše Blic.

- To je laž od početka. On se snimao ispod mosta da bi mu neko pomogao, da bi dobio donacije, on nikada tamo nije spavao. To je sve bila gluma - ispričala je njegova stanodavka Saliha za jedan Jutjub kanal.

Mustafina bivša gazdarica nije štedela reči, pa je ispričala da je Hrustić neradnik, lažov, kockar i alkoholičar, a tvrdi i da joj je demolirao stan. Šta je sve Saliha ispričala o Mustafi pogledajte u videu ispod.