Autor: Informer/A.S.

03.06.2024.

21:18

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Svi detalji venčanja Dragane Kosjerine! Mladenci će iskeširati 229 evra po osobi, a od domaće muzike dozvoljen samo ovaj pevač

Poznata voditeljka Dragana Kosjerina i njen partner Bojan Perduv uskoro će stati na ludi kamen

Venčanje će biti obavljeno 9. juna u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu. Mladenci na slavlje planiraju da pozovu oko 100 zvanica, a za samu proslavu su spremni da iskeširaju pozamašnu svotu novca. 

Informer

 

- Biće 100 zvanica. Pola s mladine strane i pola s mladoženjine. To je najuži krug ljudi. Toliko zvanica može da primi i hotel za koji su se odlučili i to njima apsolutno odgovara. Budući mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji uključuje zakup prostora, meni, selekciju žestokih pića i benefite poput štampanjca, menija po odabiru gostiju, dekoracije prostora na elegantan način, kao i bračni apartman u koji mogu da uđu pre uobičajenog hotelskog roka, ali i da ga napuste mimo zvaničnog protokola. To je ta specijalna usluga - priča izvor.

Informer

 

Kako se navodi, u luksuznom hotelu cene svadbenih veselja iznose od 129 eura do 229 evra po osobi.

- Ta dva paketa su različita, ali mladenci se uglavnom odlučuju za skuplju varijantu jer, kada se podvuče crta, to ispadne isplativije. Ne služi se domaća kuhinja, nego francuska. Meni je elegantan, a čak sedam profesionalnih kuvara priprema specijalitete. U ovom slučaju, ali i kod ostalih svadbenih ceremonija, biće postavljeni dekorativni paneli. Ipak je ovo hotel i gosti cirkulišu iz svih krajeva sveta, ali opet se oseća neka druga atmosfera jer je sve podređeno mladencima i njihovim gostima. Što se muzike tiče, tu je politika hotela malo striktnija. Dozvoljeni su svi žanrovi osim domaće pop i folk muzike, samo strani, a od domaćih bivših jugoslovenskih zvezda dozvoljen je Zdravko Čolić. Hotel ima bendove s kojima sarađuje godinama unazad i mladencima taj odabir repertoara odgovara - navodi izvor za "Kurir".