03.06.2024.

22:06

Foto: Privatna arhiva

Džet set

(FOTO) Iskra Brajović pokazala trudnički stomak! Glumica objasnila zašto je vešto krila trudnoću: "Zbog početnih komplikacija..."

Glumica i njen suprug Siniša čekaju drugo dete, a nakon što su mediji objavili vest o njenoj trudnoći Iskra je rešila da pokaže trudnički stomak.

Informer

 

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da je u odmakloj trudnoći, a u opisu fotografije glumica je otkrila i šta joj se sinoć dogodilo.

- Sinoć smo imali poplavu u stanu, kao da smo upali s čamca u reku... I ceo dan sam u krpama i čaršavima po podu, nosamo stvari u perionicu i sušionicu jer smo bukvalno sve od tkanine iskoristili da se pokupi voda... E, tako mrtvoj umornoj, javljaju mi drugarice da se piše o mojoj trudnoći broj dva, koju sam, zbog početnih komplikacija, vešto krila od mnogih... I tad shvatim, ma nek je više lepih vesti! Poplava se reši lako. A i voda se pušta za sreću, što se kaže! Živeo život! - napisala je Iskra i otkrila da beba stiže na jesen.

Podsetimo, Iskra Brajović rastala se od supruga Siniše pre tri godine, a sada su ponovo zajedno, kako je sama rekla, pomirenje se desilo nakon polaganja ispita zrelosti.