03.06.2024.

23:50

Foto: Instagram

Džet set

"Sa mnom se, ćalac, dešava nešto..." Dunja Ilić potresnom porukom pokazala koliko joj nedostaje otac (FOTO)

Nekada popularna pevačica, izrazila je tugu zbog nedostatka oca i uz njegovu fotografiju, objavila potresne reči, kojima je opisala koliko joj nedostaje.

Informer

 

- Fališ ćale... Ne mogu da spavam... Znaš ti to, budila bih te da pričamo do šest ujutru dok nam Leposava i štenci vrte repićima oko nogu. Sa mnom se, ćalac, dešava nešto što bi samo ti razumeo. Da te ne davim više. Spavaš ti sad napokon, mirno na oblacima. Voli te tvoj Dule - napisala je ona, a njene reči su uznemirile javnost, s obzirom na to da je jednom već pokušala da se ubije.

Informer

 

Inače, pevačica je nedavno javno progovorila o očevom samoubistvu, te otkrila da joj je neposredno pred jeziv čin poslao poruku koja ledi krv u žilama.

- Nije izvršio samoubistvo zbog mog lajva ili mene. Generalno je tih 10 dana bila ogromna tenzija zato što su meni obećavani italijanski papiri, meni je bilo vrlo bitno da ostanem u Italiji. Obećavano mi je, to se stalno pomeralo. Ne znam zašto je moj otac krivio sebe zato što ja ne mogu da dobijem to što želim. Bila sam jako besna tih dana jer sam shvatila da od toga nema ništa i nešto sam mu vikala na telefon, na kraju i spustila slušalicu. Meni je nakon toga stigla poruka, poruka koju sam ja objavila na Instagramu sa sve njegovim brojem, koji je imao ceo grad: "Ti si izvrsna, žao mi je što ne mogu da ti pružim više". Ne razumem zašto je sebe krivio, pružio mi je dovoljno i više nego dovoljno - ispovedila se Dunja Ilić nedavno za domaće medije.