04.06.2024.

11:39

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Brena je Brena!" Dragana Mirković zarežala na Aličića nakon izjave da je Prija sve pevače poslala u penziju: Ne znam šta mu je bilo?!

Izjava Ljube Aličića da je Aleksandra Prijović "sve pevače poslala u penziju svojim rasprodatim koncertima" privukla je nezapamćenu pažnju, a sada je svoj sud na ovu temu dala i Dragana Mirković.

Aaa, pa dobro, to je šala verovatno. Ljuba sigurno nije mislio ozbiljno, ako jeste ne znam šta mu je bilo majke mi - izjavila je Dragana za Pink M.

Informer

 

Folk zvezda je nakon toga "skinula kapu" Priji, pa istakla da "u legende niko ne treba da dira".

Aleksandri svaka čast, ona je stvarno mlada, uspešna devojka i stvarno je napravila haos ove godine, to stoji, ove ili prošle ne znam kada je počela turneju. Svaka čast, respekt, ali ljudi, znaš kako kažu: "Čola je Čola, Brena je Brena", nemojmo molim vas da diramo u legende... - rekla je ona i dodala:

Informer

 

- Meni je lepo i ovako, za to mi je već svejedno. Bitno mi je da uživam sa svojom publikom, a sada da li ja spadam u legende...

Podsetimo, komercijalno najuspešnija muzička zvezda na ovim prostorima, folk diva Lepa Brena, takođe je komentarisala Aličićevu opasku:

Informer

 

- Ona je mlada zvezda, ali postoji nas nekoliko koji još uvek držimo čas - rekla je Brena, koja se slatko nasmejala i dodala da nije još za penziju.

- Ako može Mik Džeger da peva u 82. godini, što ne bi pevala i Lepa Brena? - dodala je Fahreta.