04.06.2024.

14:39

Foto: Društvene mreže/shutterstock

Džet set

Bikovićev sin sve više raste: Miloševa supruga podelila neodoljiv kadar - dečak je pravi anđeo (FOTO)

Miloš Biković postao je nedavno otac, kada je njegova supruga na svet donela sina. Zaljubljeni par mezimcu je dao ime Vasilije, a dečak svakim danom sve više raste.

S tim u vezi, Miloševa draga, Ivana Malić, danas, 4. juna, objavila je fotku Bikovića juniora, te njome raznežila i najtvrđa srca. Vasa je, naime, pozirao na prostirci na podu, na sebi je imao belu benkicu, a bio je okružen brojnim igračkama.

Informer

 

Podsetimo, Miloš Biković nedavno je ostao bez uloge u planetarno popularnoj seriji "Beli lotus", a na tu temu se u intervjuu za beogradske medije konačno i oglasio.

- Činjenica je da bi učešće u takvoj seriji moglo da mi otvori neke nove mogućnosti. Ali, moja karijera je i do sada imala zanimljiv put, i nema razloga da i dalje ne uživam u ovoj čudesnoj vožnji. Nisam pristao na ultimatum, jer se ne bih osećao dobro da jesam. Ma gde da je to moglo da me odvede. Naravno, u jednom trenutku postojala je mogućnost da kažem "magične reči" i onda bih ostao u podeli. Ali svaki put kad sam izdao sebe i svoja uverenja, nebitno da li sam to uradio iz velike želje, neznanja, lakomislenosti ili straha, osećao sam se loše. Posle ovog događaja osećam se dobro - rekao je Biković.

Informer

 

Biković je zatim dodao da se ne oseća kao žrtva, a govorio je i o uplivu politike u umetnost.

- Odavno mi je jasno da se politika, tačnije, ne politika, nego neka njena "prljava sestra", uvlači u sve pore naših života. Čak i u umetnost i sport. I muti vodu, truje bunare, svađa, kleveće i prlja. Nemam strah da ću biti označen u budućnosti, ili budućim saradnjama, nemam strah jer sam u to siguran. Ali me to ne brine - zaključio je Miloš Biković za Nedeljnik.