04.06.2024.

17:07

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Sanja Đorđević odgovorila na prozivke da se uništila botoksom! Pevačica objasnila od čega je bolovala: "Ležala sam šest meseci"

Sanja Đorđević bila je nedavno gošća Lepe Brene na koncertu u Podgorici, a tom prilikom šokirala je mnoge svojim izdanjem. Pevačica izgleda gotovo neprepoznatljivo, a ono što prvo upada u oči jeste ogromna promena fizionomije njenog lica.

Korisnici društvenih mreža odmah su počeli da komentarišu da se pevačica unakazila tretmanima botoksa, o kojima je ranije i sama govorila i priznala da ih koristi.

Međutim, pevačica tvrdi da izgled njenog lica nije posledica estetskih korekcija i tretmna već bolesti. Dorđevićka je za Blic ispričala da je imala mononukleozu i Epštajn-Barov virus i da šest meseci nije mogla iz kreveta.

- Rekli su mi doktori da ne smem da radim i da se krećem to je katastrofičan virus koji se dobija od fanova i obično ga deca dobijaju putem poljupca ili putem prljave čase i neko vas zarazi, a ja sam to dobila u ovim godinama. Nisam ozbiljno shvatila jer nisam znala šta je to i nisam čula nikada za to u svom životu. Nastavila sam da radim, a zabranili su mi svaki fizički napor i zadnji nastup koji sam imala početkom decembra u jednom trenutku sam pitala muzičara "sine, koliko je prošlo", ja koja skačem i igram po dva sata, nemam problem da radim, a on mi je rekao "tek smo počeli, Sanja niste dobro", na šta sam rekla da se nisam osećala do danas tako loše i došla sam kući i pala - ispričala je Sanja.

Informer

- Pet meseci sam bila kući i naravno sam se i ugojila. Od pada imuniteta svi donji zubi su mi otišli koje sam operisala i morala sam da idem da vadim zube i stavljam veštačke kosti i implante i tu sam otekla - rekla je Đorđevićka.

Informer

 

Prema njenim rečima, filere i botoks nije stavljala pet godina. 

- Bila sam bolesna i svaki čovek može da bude bolestan, sad sam dobro i tri nastupa sam odradila. Možda nisam reprezentativna i nisam smršala iako je publika navikla da sam "fit", ali šest meseci nisam išla nigde, ugojila sam se i imam otok od virusa. Bila sam izobličena pet do šest meseci i prepadala sam se sama od sebe. Uvek se slikam sa svima i dovoljna je jedna kapljica da se čovek zarazi, ne znam ko me je zarazio, niko mi nije kriv i to je možda trebalo da se desi i desilo se. Imala sam težak period - rekla je Sanja i dodala da se ne osvrće na ružne  komentare.