05.06.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Volim muško pored sebe" Milena Ćeranić o ljubavnom životu: Evo zbog čega najviše pati (VIDEO)

O njenim burnim romansama ranijih godina dosta se pisalo, a već duže vreme pevačica svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti. Sada je otkrila svoja očekivanja od partnera i ispričala kada je za nju kraj romanse. 

Informer

 

- Ja ostavljam samo onda kad prestanem da volim - rekla je Milena, pa ispričala da posle raskida ne pati.

Pevačica kaže da ona zapravo pati dok je u vezi, a objasnila je i zbog čega.

- Bukvalno je tako, ja jako patim, ja sam neko ko voli pažnju, kome ne trebaju skupi pokloni i ostale gluposti. Nego, jednostavno, volim pažnju, volim muško pored sebe i kad to nije baš tako ja onda patim i ja jasno to govorim, veoma sam transparentna i iskrena u partnerskom odnosu. Međutim, ni oni sami ne veruju koliko sam ja iskrena, pa tek onda kad odem valjda poveruju u to, nemam pojma - ispričala je Milena u videu koji je objavila na svom Instagram nalogu. 

Pevačica je pre nekoliko meseci govorila i o svojoj udaji pa se našalila da je više ne pitaju kad će da se uda već kad će da se oženi.

- Ne pitaju me više kada ću da se udam, sada me pitaju kad planiram da se oženim. Znate kako, i kada bih jednog dana pravila tu svadbu, volela bih da se lepo provedem. To ne bih mogla sa 20 kilograma na sebi. Volim ležernu garderobu - rekla je Milena tada.