04.06.2024.

19:40

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Dečko Aleksandre Mladenović prekinuo intervju: Zbog ovog Darkovog poteza pevačica se totalno zbunila

Pevačica Aleksandra Mladenović pre dva dana napunila je 30 godina, a danas je tim povodom napravila veliku žurku u jednom beogradskom restoranu. 

Aleksandra je poznata kao neko ko pravi sjajne rođendanske žurke, pa nije čudo što je i ove godine napravila veliku proslavu na kojoj će se okupiti veliki broj javnih ličnosti.

Mladenovićeva je rekla da je vrlo srećna i uzbuđena, a zatim je objasnila po čemu joj je ovaj rođendan drugačiji od ostalih:

Informer

 

- Pre 15 godina sam poželela da prođem dalje u "Zvezdama Granda". Sada sam poželela samo dobro zdravlje i baš mi to fali. Stalno sam na putu, stalno sam iscrpljena.

Mnogima nije svejedno kada shvate da su ušli u tridesete, ali Mladenovićevu to ne brine.

Informer

 

- Sada sam bolja riba nego kada sam imala 20 godina, baš sam se gledala malopre. Devojke ne moraju da se brinu, godine su samo broj. Kažu da je 30 godina nešto "vau", ali to nema veze. Mada, moja baba bi sad rekla: "Ti si zrela za turšiju" - našalila se ona, a na pitanje da li razmišlja o udaji Aleksandra je odgovorila:

- Razmišljam da budem ozbiljnija, da biram partnere koji su ozbiljni, ne želim da gubim vreme, dosta sam sazrela u tom smislu. 

Informer

 

Pevačica je otkrila ko joj je na dan rođendana priredio iznenađenje.

- Pored dečka iznenadila me je i moja drugarica Anđela - rekla je pevačica, a baš u tom trenutku pozvao ju je izabranik kome je odbila poziv!

Aleksandra se malo zbunila, te na kratko prekinula intervju, a o čemu je još govorila možete pogledati u videu ispod.